Επαναπατρισμός

Επαναπατρισμό ονομάζουμε τη διαδικασία κατά την οποία μία σορός μεταφέρεται και ενταφιάζεται σε μια χώρα ή πόλη της επιλογής του εκλιπόντος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ – ΣΠΥΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

Επαναπατρισμός Σορού

Με δεδομένο ότι ο επαναπατρισμός δημιουργεί ένα πρόσθετο άγχος στην ούτως ή άλλως βεβαρημένη ψυχολογία των ανθρώπων του εκλιπόντος, το Γραφείο Τελετών Σπύρος Οικονομόπουλος αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, μεταφέροντας τη σορό στο σημείο πραγματοποίησης της κηδείας υπεύθυνα και χωρίς καθυστέρηση.

Έχοντας την έδρα μας στον Πειραιά, παρέχουμε υπηρεσίες επαναπατρισμού από και προς όλα τα μέρη του κόσμου, παραμένοντας κοντά σας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

Το καταρτισμένο προσωπικό μας, ο ιδιόκτητος στόλος οχημάτων και τα σχεδόν 60 χρόνια εμπειρία μας στο αντικείμενο, μας επιτρέπουν να εκτελούμε επαναπατρισμούς σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Η σορός μεταφέρεται γρήγορα, με ασφάλεια και επαγγελματισμό.

Καθώς οι διαδικασίες του επαναπατρισμού ελέγχονται αυστηρά από τις αρχές, οι πιθανότητες μη τήρησης των κανονισμών εκμηδενίζονται. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας παραμένει υψηλή σε κάθε στάδιο της μετακίνησης, απαλλάσσοντάς σας από κάθε πρόσθετο άγχος και αγωνία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απευθυνθείτε στο Γραφείο Τελετών Σπύρος Οικονομόπουλος με έδρα τον Πειραιά για υπηρεσίες επαναπατρισμού σορού με ασφάλεια και επαγγελματισμό.