Πολιτική Κηδεία

Η πολιτική κηδεία εκτελείται πριν την ταφή ή την αποτέφρωση και το χαρακτηριστικό της είναι η απουσία ιεροπραξιών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ – ΣΠΥΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

Για όσους δεν επιθυμούν θρησκευτική κηδεία, υπάρχει πάντα η επιλογή της πολιτικής

Στη χώρα μας, ο συγκεκριμένος τύπος κηδείας έχει νομική κάλυψη από το 1976, ενώ τα τελευταία χρόνια επιλέγεται από όλο και περισσότερους.

Η πολιτική κηδεία εκτελείται πριν την ταφή ή την αποτέφρωση και το χαρακτηριστικό της είναι η απουσία ιεροπραξιών. Τις περισσότερες φορές πραγματοποιείται σε εξωτερικούς χώρους, αλλά μπορεί να λάβει χώρα και σε κάποια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα.

Με σεβασμό στις επιθυμίες και την ελεύθερη βούληση κάθε ανθρώπου, το Γραφείο Τελετών Σπύρος Οικονομόπουλος αναλαμβάνει την οργάνωση και την τέλεση πολιτικών κηδειών, φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας καθοδηγεί σε θέματα όπως η επιλογή της κατάλληλης αίθουσας και η επιλογή των λουλουδιών και του στολισμού.

Εν απουσία κάποιου προσώπου της εκκλησίας, στις πολιτικές κηδείες πολλοί συγγενείς εκλιπόντων επιλέγουν να εκφωνήσουν λόγο για να τιμήσουν τη μνήμη των δικών τους ανθρώπων. Για όσους δεν βρίσκονται στην κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση ώστε να πράξουν κάτι τέτοιο, υπάρχει πάντα η επιλογή της γραπτής αποτύπωσης σκέψεων.

Mε έδρα τον Πειραιά και δυνατότητα κάλυψης ενός μεγάλου εύρους περιοχών σε όλη την Ελλάδα, το Γραφείο τελετών Σπύρος Οικονομόπουλος παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όπως:

Εμπειρία

Με σταθερή παρουσία στο χώρο της οργάνωσης τελετών από το 1965, το γραφείο μας είναι σε θέση να καλύψει κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη.

Φροντίδα σορού

Στη φορτισμένη αυτή συναισθηματικά στιγμή, το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει τη φροντίδα της σορού του εκλιπόντος, διασφαλίζοντας ότι θα δεχτεί το τελευταίο αντίο με αξιοπρέπεια.

Διεθνής κατάρτιση

Το προσωπικό μας έχει εκπαιδευτεί με βάση τα διεθνή πρότυπα, ακολουθώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες που θέτουν τις βάσεις για μια άρτια τελετή.

Άμεση ανταπόκριση

Παραμένουμε διαθέσιμοι 24 ώρες του 24ωρο.

Προσαρμογή

Όλες οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στην οικονομική σας δυνατότητα, διατηρώντας πάντα το ανώτατο επίπεδο ποιότητας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε τώρα με το Γραφείο Τελετών Σπύρος Οικονομόπουλος για την πολιτική κηδεία του αγαπημένου σας προσώπου!